д-р Георги Стаменов извършва лапароскопска операция в операционна на болница "Надежда"

Гинекология и онкогинекология

Съградихме „Надежда“ не просто като болница, а като място с мисия – да дадем на Вас и хората, които обичате, най-пълноценната грижа, която заслужавате. Това е и мотото на отделението по Гинекология и онкогинекология към МБАЛ „Надежда“.

badge
д-р Георги Стаменов извършва лапароскопия в операционна на болница "надежда"

01

Оперативна гинекология

Хирургичната дейност на отделението по Гинекология и онкогинекология се осъществява с високотехнологична апаратура и инструментариум за извършване на пълния обем операции в областта на оперативната и мини инвазивнивната гинекология.  

усмихната жена се разхожда в градска среда

02

Профилактика на женското здраве

В „Надежда“ грижата за женското здраве е обезпечена чрез предлагането на  рутинните методи за скрининг и диагностика на гинекологични заболявания – цитонамазка, колпоскопия, HPV-тест, биопсия и др.

лекар държи спринцовка за извършване на процедура в областта на естетичната гинекология

03

Естетична гинекология

С грижа за женското здраве „Надежда“ предлага процедури по естетична гинекология за интимна грижа при наличие на проблеми, за които жените рядко говорят – стрес инконтиненция, вагинална атрофия и др. Извършват се процедури с хиалуронова киселина, PRP-терапия, лазерна терапия на влагалище. 

лекар с бяла престилка държи хапчета в ръце

04

Медикаментозен аборт

В болница „Надежда“ се извършва прекъсване на бременността чрез прилагането на таблети (т.н. медикаментозен аборт). Подходящи за процедурата са жени, бременни до 7 г.с., които желаят прекъсване на бременността по медицински индикации (кухо яйце, задържан аборт) или по желание.

маса в трапезарията на отделение Гинекология и онкогинекология на болница "Надежда"

05

За отделението

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния.

Лекари

Акушерки

Санитари

Вижте още

Профилактика на женското здраве

01

За отделението

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния. Екипът притежава опита и квалификацията да предоставя съвременна специализирана медицинска помощ при спазване на строгите критерии на добрата клинична практика и осигурявайки високо качество на диагностика, лечение и проследяване на пациентките.

Оперативна гинекология
Медикаментозен аборт
Естетична гинекология
За престоя Ви в отделението ние осигуряваме:
scroll-top-custom-arrow