Гинекология

Съградихме „Надежда“ не просто като болница, а като място с мисия – да дадем на Вас и хората, които обичате, най-пълноценната грижа, която заслужавате. Това е и мотото на отделението по Гинекология към МБАЛ „Надежда“, което заедно с отделението по Патологична бременност формира едно модерно място за лечение на гинекологични заболявания. 

badge

01

За отделението

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния.

Екипът притежава опита и квалификацията да предоставя съвременна специализирана медицинска помощ при спазване на строгите критерии на добрата клинична практика и осигурявайки високо качество на диагностика, лечение и проследяване на пациентките.

Комфортните стаи на стационара с подходящото си оборудване улесняват и подпомагат възстановителния процес, а интериорът предразполага да се почувствате като у дома си.

Получаването на епикриза става в деня на изписването. 

Ако е взет материал за хистологично изследване и предстои изготвяне на хистологичен резултат,  при изписването си ще получите етапна епикриза, а окончателната се изготвя в срок до 25 дни. Получаването става на сектор „Информация“ в работен ден между 9:00 и 17:00 ч. 

02

Оперативна гинекология

Хирургичната дейност на отделението по Гинекология се осъществява с високотехнологична апаратура и инструментариум за извършване на пълния обем операции в областта на оперативната и мини инвазивнивната гинекология.  

03

Профилактика на женското здраве

В „Надежда“ грижата за женското здраве е обезпечена чрез предлагането на  рутинните методи за скрининг и диагностика на гинекологични заболявания – цитонамазка, колпоскопия, HPV-тест, биопсия и др.

04

Естетична гинекология

С грижа за женското здраве „Надежда“ предлага процедури по естетична гинекология за интимна грижа при наличие на проблеми, за които жените рядко говорят – стрес инконтиненция, вагинална атрофия и др. Извършват се процедури с хиалуронова киселина, PRP-терапия, лазерна терапия на влагалище. 

05

Медикаментозен аборт

В болница „Надежда“ се извършва прекъсване на бременността чрез прилагането на таблети (т.н. медикаментозен аборт). Подходящи за процедурата са жени, бременни до 7 г.с., които желаят прекъсване на бременността по медицински индикации (кухо яйце, задържан аборт) или по желание.

Вижте още

Профилактика на женското здраве
Оперативна гинекология
Медикаментозен аборт
Естетична гинекология

Още по темата

scroll-top-custom-arrow