Гинекология

Съградихме „Надежда“ не просто като болница, а като място с мисия – да дадем на Вас и хората, които обичате, най-пълноценната грижа, която заслужавате. Това е и мотото на отделението по Гинекология към МБАЛ „Надежда“, което заедно с отделението по Патологична бременност формира едно модерно място за лечение на гинекологични заболявания. 

badge

01

За отделението

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния. Екипът притежава опита и квалификацията да предоставя съвременна специализирана медицинска помощ при спазване на строгите критерии на добрата клинична практика и осигурявайки високо качество на диагностика, лечение и проследяване на пациентките. Комфортните стаи на стационара с подходящото си оборудване улесняват и подпомагат възстановителния процес, а интериорът предразполага да се почувствате като у дома си.

02

Оперативна гинекология

Хирургичната дейност на отделението по Гинекология се осъществява с високотехнологична апаратура и инструментариум за извършване на пълния обем операции в областта на оперативната и мини инвазивнивната гинекология.  

03

Профилактика на женското здраве

В „Надежда“ грижата за женското здраве е обезпечена не само чрез предлагането на  рутинните методи за скрининг и диагностика на гинекологични заболявания – цитонамазка, колпоскопия, HPV-тест, биопсия и др.

04

Естетична гинекология

С грижа за женското здраве „Надежда“ предлага процедури по естетична гинекология за интимна грижа при наличие на проблеми, за които жените рядко говорят – стрес инконтиненция, вагинална атрофия и др. Извършват се процедури с хиалуронова киселина, PRP-терапия, лазерна терапия на влагалище. 

05

Медикаментозен аборт

В болница „Надежда“ се извършва прекъсване на бременността чрез прилагането на таблети (т.н. медикаментозен аборт). Подходящи за процедурата са жени, бременни до 7 г.с., които желаят прекъсване на бременността по медицински индикации (кухо яйце, задържан аборт) или по желание.

Вижте още

Профилактика на женското здраве
Оперативна гинекология
Медикаментозен аборт
Естетична гинекология
scroll-top-custom-arrow