гинекология

За отделението

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния.

badge

Организация на работата в отделението

Съградихме „Надежда“ не просто като болница, а като място с мисия – да дадем на Вас и хората, които обичате, най-пълноценната грижа, която заслужавате. Това е и мотото на отделението по Гинекология и онкогинекология към МБАЛ „Надежда“, което формира едно модерно място за лечение на гинекологични и онкогинекологични заболявания.

 

Организацията на работа в отделението обезпечава денонощно изпълнение на лечебната дейност, включително и медицинска помощ при спешни състояния.

 

Екипът притежава опита и квалификацията да предоставя съвременна специализирана медицинска помощ при спазване на строгите критерии на добрата клинична практика и осигурявайки високо качество на диагностика, лечение и проследяване на пациентките.

Престой

Комфортните стаи на стационара с подходящото си оборудване улесняват и подпомагат възстановителния процес, а интериорът предразполага да се почувствате като у дома си. 

За комфорта на болничния Ви престой осигурихме оптимално качество на хранене, чрез възможност за избор на меню за деня и разполагане на хладилни съоръжения в трапезарията, специално предвидени за съхранение на хранителни продукти по Ваш избор. 

 

На разположение в трапезарията са електрически уреди, които може да използвате при желание от Ваша страна. Може да затопляте храната си, да си приготвяте топли напитки. След ползване на приборите и съдовете за многократна употреба, имайте грижата да ги поставите в мивката.

Контейнерите за отпадъци в трапезарията са предвидени за разделно събиране, затова е необходимо да изхвърляте опаковките и хранителните отпадъци в специално обозначението за това места.  

 

Ако имате въпроси или затруднения, по всяко време може да се обръщате за съдействие към екипа на отделението.

За престоя Ви в отделението ние осигуряваме:
Препоръчваме Ви да вземете със себе си:

Изписване и получаване на епикриза

Изписването на пациентките в отделение Гинекология и онкогинекология се осъществява срещу представяне на лична карта, карта за достъп и касов бон за извършено плащане в случаите, в които такова се изисква. 

 

Ако не се очаква изготвянето на хистологичен резултат, епикризата Ви ще бъде налична на сектор Информация в деня след изписването след 14:00 ч.

 

В случай че се очаква изготвянето на хистологичен резултат, епикризата ще Ви бъде издадена в двуседмичен срок и се получава на сектор Информация.

Вижте още

Оперативна гинекология
Профилактика на женското здраве
Естетична гинекология
Гинеколог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow