Хирургия

Прием в отделението

Приемът в отделение Хирургия се осъществява в планов и спешен порядък. Плановият прием се извършва след консултация с хирург в приемно-консултативен кабинет 012 на партерния етаж на болницата. Прием по спешност през нощта или в почивен ден се осъществява през Дежурния кабинет на ниво -1.

лекар и пациент обсъждат предстоящото лечение
badge

Планов прием

Приемът в планов порядък в отделението се осъществява след консултация с хирург в приемно-консултативен кабинет 012 на партерния етаж на болница „Надежда“.

 

  • В деня, определен за планово постъпване, е желателно да бъдетепред посочения кабинет в 00 часа. Имайте предвид, че не трябва да сте приемали храна и течности, защото в същия ден ще Ви бъдат направени необходимите за извършване на операцията кръвни изследвания.
  • Ако в деня на приема Ви предстои интервенция, свързана с прилагане на анестезия (упойка), трябва да преустановите приема на храна и течности от вечерта на предходния ден.
  • В деня на приема ще Ви бъдат назначени кръвни тестове и консултации – рентгенография на бял дроб, ехография на коремни органи, електрокардиограма, преглед от специалист по вътрешни болести, консултация с анестезиолог. В зависимост от конкретния случай Вашият хирург може да препоръча консултация и с друг специалист. Имайте предвид, че преди приема не е необходимо извършването на изследвания и консултации, освен ако Вашият хирург не назначи друго при първичния преглед.

Списък при постъпване в болницата

При постъпване в болницата е задължително да носите със себе си:

Болница „Надежда“ има сключен договор с НЗОК и при прием на здравноосигурени пациенти всички необходими изследвания за съответната клинична пътека се извършват в МБАЛ „Надежда“. Неосигурените пациенти или нуждаещите се от лечение на състояния или заболявания, които не са обхванати от Здравна каса, се лекуват и заплащат лечението по ценоразпис на болницата.

 

Важно!

Ако сте възпрепятствани да постъпите на определената дата, моля да ни уведомите най-късно предходния ден на тел. 02/44 179 70 или 0882 193 970.

Спешен прием

Приемът по спешност в работно време се осъществява кабинет 012. Моля, след пристигането си уведомете служителите на сектор „Регистратура“, които ще Ви насочат към приемния кабинет и ще уведомят дежурните лекари за Вашето пристигане. 

Прием по спешност през нощта или в почивен ден се осъществява през Дежурен кабинет на ниво -1. Достъп до него имате през входа от паркинг зоната на болницата.

Вижте още

Обем на оперативната дейност
Ендоскопска хирургия
Хирургия
Престой в отделението
scroll-top-custom-arrow