За клиниката

В клиниката работят лекари с дългогодишен опит в лечението на онкологични заболявания, които в практиката си използват широка гама от образни и лабораторни изследвания за постигане на прецизна диагностика и стриктно проследяване на прилаганата терапия. Всичко това гарантира на пациентите достъп до най-съвременно лечение, изцяло финансирано от НЗОК, при спокоен болничен престой и под грижите на мултисциплинарен екип. 

 

В модерна работна среда се прилага лекарствено лечение (химиотерапия, таргетна терапия, имунотерапия) на рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебелото черво и други локализации. 

 

Клиниката разполага с дневен стационар за амбулаторно лечение и стаи за болничен престой, оборудвани със самостоятелен санитарен възел и с таблет на всяко от леглата с достъп до интернет и телевизия.

Екип 

Клиниката по Медицинска онкология в МБАЛ „Надежда“ и специалистите в нея са търсени партньори в изследователските екипи на международни клинични изпитвания, в които се разработват нови и съвременни лекарства в областта на онкологията. Често нашите пациенти са едни от първите в България, които имат възможността да се лекуват с най-новите видове лекарства още преди те да са влезли в рутинна употреба.

badge

Вижте още

Хормонотерапия
Химиотерапия
Имунотерапия
Престой в клиниката

Още по темата

scroll-top-custom-arrow