пластична хирургия

Прием и престой в отделението

Приемът в отделението се осъществява след извършване на първична консултация с доц. Романски в кабинет „Пластична хирургия“ в МЦ „Надежда“ в Paradise Center. За целта е необходимо да запишете час през кол центъра на болницата или онлайн през сайта на „Надежда“.

badge

Всеки пациент, който постъпва в отделение „Пластично-възстановителна хирургия”, е необходимо да се запознае подробно с информираното съгласие за  съответната пластична операция. Всяка оперативна интервенция носи със себе си своите рискове и е необходимо да се запознаете с тях преди да вземете решение да се подложите на съответната интервенция. Вашият пластичен хирург ще Ви информира за съотношението полза-риск от извършването на пластичната операция, на която желаете да се подложите, както и за очакваните нежелани ефекти и усложнения.

Престой в отделението

Дължината на болничния престой се определя от спецификите на съответната оперативна интервенция – при най-леките естетични операции обикновено е 24-48 часа, при реконструктивни операции на гърдата с по-сложни комбинирани методики обикновено е 5-7 дни, а в случаите с микросъдови реконструкции – 7 дни. Престоят в болницата при тези операции е необходим с цел мониториране на общото състояние на пациента в ранния следоперативен период, както и за полагане на необходимите грижи в случаите на възникнали усложнения.

Вижте още

Пластична хирургия
Възстановителен период
Видове пластични операции
Пластичен хирург

Още по темата

scroll-top-custom-arrow