жена с положителен тест за бременност в "Надежда"

Проследяване на бременността

Честито, Вие сте бременна!
Предстои Ви 40-седмично приключение, пълно с емоции и вълнения. А ние, екипът на МБАЛ „Надежда“, ще бъдем до Вас във всеки етап на пътуването към най-съкровения миг в живота Ви – раждането на Вашето дете.

badge

Проследяването на бременността включва различни прегледи и изследвания, така подбрани по вид и време, че да могат да дадат точна представа на лекарите дали всичко с Вас и бебето (или бебетата) се развива нормално. 

С правилното проследяване на бременността и навреме взетите мерки може да се осигури нормално протичане и безпроблемно раждане, както и да се намали рискът за здравето на бебето и майката след раждането.

 

В кампанията „Раждане с надежда“ събрахме накуп множество различни материали за всичко свързано с бременността в МБАЛ „Надежда“ – проследяване, раждане, престой в Послеродова клиника, кърмене, грижи за новороденото в Неонатологията и първите грижи за него и майката у дома. Можете да намерите материалите ТУК.

пакети "Женска консултация" за проследяване на бременност в болница "Надежда"

01

Пакети "Женска консултация"

За оптимално проследяване на бременността в МБАЛ „Надежда“ се предлага пакетна услуга „Женска консултация“, в която са включени прегледи и изследвания, осигуряващи най-добрата грижа за бременната.

Проследяване на бременността стъпка по стъпка в "Надежда"

02

Проследяването стъпка по стъпка

Бременността е изпълнена с неизпитвани досега усещания, преживявания и мечти, затова бихме искали да бъдем до Вас и да допринесем за спокойното Ви преминаване през отделните триместри, прегледи и изследвания, като Ви ги представим детайлно, стъпка по стъпка.

Надежда Стаменова с консултации за подготовка за нормално раждане

03

Подготовка за нормално раждане

Ако искате да пристъпите към своето нормално раждане спокойна и подготвена за това, което предстои, имате възможност за индивидуални консултации с акушерка Надежда Стаменова – специалист с дългогодишен вдъхновяващ опит в родилна зала и основател на Училището за бъдещи родители на ‘Надежда“ .

акушер-гинеколог на болница "Надежда" преглежда с ултразвук бременна пациентка

04

Екип

В болница „Надежда“ работят доказани професионалисти, на които можете да се доверите през всички етапи на бременността, независимо от предизвикателствата, които носи тя. Когато настъпи моментът да се запишете при наш акушер-гинеколог, който да се грижи за Вас и бебето по време на бременността, ще можете да обсъдите с него кой пакет „Женска консултация“ да заявите.

Лекари

Акушерки

Санитари

Вижте още

Родилно отделение
Пренатална медицина
Неонатология
Педиатър
scroll-top-custom-arrow