Проследяване на бременността

Честито, Вие сте бременна!
Предстои Ви 40-седмично приключение, пълно с емоции и вълнения. А ние, екипът на МБАЛ „Надежда“, ще бъдем до Вас във всеки етап на пътуването към най-съкровения миг в живота Ви – раждането на Вашето дете.

badge

Проследяването на бременността включва различни прегледи и изследвания, така подбрани по вид и време, че да могат да дадат точна представа на лекарите дали всичко с Вас и бебето (или бебетата) се развива нормално. 

С правилното проследяване на бременността и навреме взетите мерки може да се осигури нормално протичане и безпроблемно раждане, както и да се намали рискът за здравето на бебето и майката след раждането.

 

В кампанията „Раждане с надежда“ събрахме накуп множество различни материали за всичко свързано с бременността в МБАЛ „Надежда“ – проследяване, раждане, престой в Послеродова клиника, кърмене, грижи за новороденото в Неонатологията и първите грижи за него и майката у дома. Можете да намерите материалите ТУК.

01

Пакети "Женска консултация"

За оптимално проследяване на бременността в „Надежда“ се предлага пакетна услуга „Женска консултация“, в която са включени прегледи и изследвания, осигуряващи най-добрата грижа за бременната.

02

Екип

В болница „Надежда“ работят доказани професионалисти, на които можете да се доверите през всички етапи на бременността, независимо от предизвикателствата, които носи тя.

03

Дни на отворени врати

Ако Ви предстои раждане и търсите най-доброто място, в което да посрещнете новия живот, заповядайте на обиколка на Родилните зали, Послеродова клиника и Неонатология в „Надежда“.

Лекари

Вижте още

Родилно отделение
Пренатална медицина
Неонатология
Педиатър

Още по темата

scroll-top-custom-arrow