проследяване на бременността

Дни на отворени врати в "Надежда"

Ако Ви предстои раждане и търсите най-доброто място, в което да посрещнете новия живот, ние отправяме към Вас  покана за обиколка на Родилните ни зали, Послеродова клиника и отделението по Неонатология в болница за женско здраве „Надежда“.

badge

Уважаеми бъдещи родители,

 Посещенията в болница „Надежда“ в рамките на инициативата „Дни на отворени врати“  за момента са преустановени.

Форма за записване за инициативата "Дни на отворени врати" на болница "Надежда"

За да се запишете за „Дни на отворени врати“, молим да попълните във формата по-долу Вашите данни и да ни изпратите заявката.

Датите за отворените врати за всеки следващ месец се актуализират и активират за записване в последния петък на предходния месец.

Броят на посетителите за една заявка е ограничен до един човек. 

Ако желаете да посетите МБАЛ „Надежда“ с придружител, е необходимо той да подаде отделна заявка.

Ако след записване изникне ангажимент и няма да можете да присъствате, моля, уведомете ни за това на имейл [email protected], за да освободите мястото и да дадете шанс на друга бременна да се включи.

Тази услуга предоставя възможност на бъдещи родители, които очакват раждането на своето дете, да посетят болницата и да се запознаят предварително с условията, които предоставя за тази цел лечебното заведение. Тъй като обиколката включва посещение в Родилните зали, Послеродова клиника и Неонатология, с цел осигуряването на спокойствието и сигурността на пациентите, които вече са настанени в тези болнични звена, броят на посетителите в групата се ограничава до 12. В тази връзка, чрез онлайн регистрацията може да контролираме броя на посетителите, които очакваме в съответния ден на посещението. Данните, които обработваме, са трите имена и телефон за обратна връзка (в случай че е необходимо да ви уведомим за промяна в графика на дните за отворени врати). Информацията, която предоставяте, се ползва единствено и само за конкретната цел и се съхранява съобразно законоустановения ред.

Моля, запознайте се с Политика за поверителност на личните данни на МБАЛ „Надежда“.

Данни, събрани с цел заявка за посещение в дни на отворени врати, се съхраняват за такъв период от време, какъвто е необходим за целите, за които те се събират и обработват, но не повече от 2 (два) месеца от постъпването на заявката.

Вижте още

Родилни зали
Послеродова клиника
Реанимация
Неонатология
scroll-top-custom-arrow