акушер-гинеколог на болница "Надежда" преглежда с ултразвук бременна пациентка

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА БРЕМЕННОСТТА

Екип

При нас в болница „Надежда“ имаме 26 лекари, които проследяват бременни жени. Пълният списък с имената им може да намерите тук.

badge

В болница „Надежда“ има 26 лекари, които се грижат за проследяването на бременността на жените, които са избрали да споделят този прекрасен етап от живота си с нас.

Когато настъпи моментът да се запишете при наш акушер-гинеколог, който да се грижи за Вас и бебето по време на бременността, можете да изберете някой от тези 26-има и да се запишете на „Регистратура“ в МБАЛ „Надежда“ или Медицински център „Надежда“ в Paradise Center. С него ще обсъдите кой пакет „Женска консултация“ да заявите.

Понякога част от нашите специалисти са със запълнен капацитет на брой бременни жени, които могат да проследяват в даден период, затова можете да избере някой от останалите 25, всеки от които е изключителен специалист. Като част от нашия екип подбираме и каним само доказани професионалисти.

Дори и младите ни лекари специализанти по АГ са с придобито медицинско образование и опит в чужбина или с изключителни познания и постижения в България. Те са активни, търсещи, следящи най-актуалните медицински тенденции, с активна вече практика и безрезервно им се доверяваме. Съответно ги препоръчвам на бременните жени.
Или както казват в групите във Facebook – когото и да изберете – няма да сбъркате!

Пълният списък с имената им можете да намерите по-долу в тази страница, както и техните снимки, които водят и към краткото им представяне.

Кои са лекарите, които проследяват бременност в "Надежда"
(списък по азбучен ред):

Лекари

Акушерки

Санитари

Вижте още

Родилно отделение
Пренатална медицина
Неонатология
Педиатър
scroll-top-custom-arrow