Родилно отделение

В МБАЛ „Надежда“ ще намерите единствените по рода си родилни зали у нас, съчетаващи висококачествена медицинска грижа от специалисти с богат опит и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече Вашето раждане. 

 

badge

Родилното ни отделение обединява Родилна зала, където ще постъпите за естествено или оперативно раждане,  и Послеродова клиника, в която е организиран престоят Ви след раждането. 

01

Родилни зали за естествено раждане

Ако постъпите за нормално раждане в родилните зали на „Надежда“, ще прекарате часовете до срещата с Вашата рожба в обстановка, максимално близка до домашната, с подкрепата на Ваш близък и дискретно наблюдение от страна на екипа ни. 

Родилните зали на „Надежда“ отговарят на най-съвременните медицински изисквания, като съчетават възможността за интензивна медицинска намеса с домашния комфорт и уют

02

Операционна зала за раждане чрез Цезарово сечение

В „Надежда“ функционира специално предназначена и оборудвана за раждане чрез Цезарово сечение операционна зала, разполагаща с реанимационен сектор за първични реанимационни грижи за новородени в тежко състояние.

Освен в нея в случай на спешност Цезарово сечение може да бъде извършвано и в спешната операционна или в другите две операционни зали.

03

Послеродова клиника

След преминаване на периода за наблюдение след раждането Ви –  в Родилна зала (при естествено раждане) и в Реанимация (при Цезарово сечение), ще бъдете раздвижена и преведена в Послеродова клиника. В Послеродова клиника е препоръчително здравите новородени и здравите майки да бъдат заедно непрекъснато, освен при сутрешната визитация на новородените и в часовете, в които се извършва тоалет на бебетата. 

Посетете отделението лично в рамките на инициативата ни Дни на отворени врати и ще имате възможност от първо лице да се запознаете с условията в него.

+ 7000
родени бебета в Болница Надежда
+ 10
специалисти в различни области
+ 1000
инвитро цикъла годишно

Лекари

Акушерки

Вижте още

Родилни зали
Списък за родилното
Естествено раждане
Раждане с Цезарово сечение
Следродилен домашен патронаж
Престой в Послеродова клиника

Още по темата

scroll-top-custom-arrow