родилно отделение

Престой в Послеродова клиника

В зависимост от това как е протекло раждането, престоят Ви в Послеродова клиника ще бъде с различна продължителност – обикновено три нощувки след нормално раждане и четири след Цезарово сечение (считано от датата на приема). През това време ще бъдете под медицинско наблюдение, като не само ще следим възстановяването Ви, но и ще Ви подкрепим за успешно начало на кърменето.

badge

Постарахме се да Ви осигурим приятен и уютен престой след раждането

Настаняване

Комфортните стаи на Послеродова клиника с подходящото си оборудване улесняват и подпомагат възстановителния процес, а интериорът предразполага да се почувствате като у дома си. 

Всяка стая разполага със самостоятелна баня и тоалетна, стол за кърмене, персонален достъп до интернет и телевизия. За удобството и спокойния Ви престой се грижи специално обучен екип от акушерки и санитари.

На разположение на етажа са 10 стаи:

  • 1 стая с 1 легло
  • 8 стаи с 2 легла
  • 1 стая с 3 легла

В тях родилките се настаняват по реда, в който се превеждат от Реанимация или Родилна зала, без възможност за резервация или избор. Поради тази причина не можем да гарантираме самостоятелно настаняване. 

На етажа има достъп до голяма парк-тераса с алеи и пейки за отдих и почивка.

В столовата имате на разположение:

 

Ежедневно можете да избирате храна за следващия ден от две различни менюта или да правите комбинация от тях. В случай на по-специфична диета можете да обсъдите с Вашия лекар и с акушерката какви са възможностите за приготвяне на отделно меню.

VIP настаняване

При желание за самостоятелен престой след раждане предлагаме VIP настаняване с допълнително заплащане:

  • 1 единична стая в Последова клиника на ет. 2;
  • 1 стая с възможност за настаняване и на придружител в отделението по Гинекология на ет. 3;
  • 1 апартамент в отделението по Гинекология на ет. 3 с възможност за настаняване и на придружител –  специално обособена зона, състояща се от две помещения – спалня и дневна с кухня и самостоятелна тераса.

При настаняване на третия етаж акушерките от отделение Неонатология имат ангажимент да Ви носят бебето след провеждане на тоалет и необходимите медицински прегледи и изследвания. 

 

VIP настаняването се заплаща отделно от цената за раждане и се резервира през кол центъра на болницата. 

Имайте предвид, че е възможно застъпване на Вашата дата за резервация  с престоя в него на предходна родилка, ако при нея по медицински показания се е наложило удължаване на болничния престой и не може да освободи апартамента към деня на Вашия прием.

Всичко, което сме подсигурили за Вас и бебето по време на престоя Ви в „Надежда“ , както и препоръки какво е необходимо да вземете със себе си, може да намерите в списъка за Родилното

Още полезна информация за Вашия престой ще намерите във видеата по-долу. 

Виж още

Естествено раждане
Раждане с Цезарово сечение
Неонатология
Списък за Родилното

Още по темата

scroll-top-custom-arrow