img

Новини

Д-р Стаменов с участие в събитие на проекта „Бебе бг“

На 8 юни д-р Георги Стаменов ще участва в събитието на „Бебе бг“. То е посветено на темата за фертилитета и репродуктивното здраве.

06.06.2023 | 18:51

animated-circle

На 8 юни, четвъртък, д-р Георги Стаменов ще вземе участие в първото събитие от проекта „Бебе бг“, посветено на темата за фертилитета, реродуктивното здраве и превенцията при младите хора.

Заедно с изтъкнати специалисти в областта на психологията, социологията, ендокринологията, токсикологията, д-р Стаменов ще се включи в панелна дискусия на тема „Как да не закъснееш за партито?“. В нея ще бъдат засегнати теми като демографската картина в страната, тенденциите в раждаемостта и нагласата за родителство при младите хора, ще се очертаят основните фактори, които водят до отлагането на раждане на първо дете, ще се акцентира върху най-честите причини за репродуктивните проблеми при мъжете и жените, както и върху начините за превенция и съхраняване на фертилитета, и върху съвременните подходи и методи за лечение.

Модератор на дискусията е известният изпълнител Тото от „СкандаУ“.

Събитието се организира съвместно от Ротари България, Ротари клуб София-Възраждане, Център за Балкански перспективи и др., в партньорство с болница „Надежда“ и съдействието на Института по обществено здраве и анализи към Министерство на здравеопазването.

  • Дискусията започва от 10:00 ч. в сградата на КНСБ (Конгресен център „Глобус“), пл. „Македония, зала „Азия“.
  • Събитиего ще бъде излъчвано на живо на фейсбук страницата на събитието и
    и на https://event.bebebg.org
  • Самото събитие е отворено и може да бъде посетено на място, след предварителна регистрация на сайта на инициативата.
  • Програмата и участниците може да видите на:
    https://event.bebebg.org

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow