img

Хирургия

Хирурзи от „Надежда“ участваха в конференция по херниална хирургия

Д-р Емил Костадинов и д-р Веселин Люцканов, като редовни членове на European Hernia Society (EHS), участваха в един от големите форуми за херниална хирургия – 46-та годишната конференция на EHS.

03.06.2024 | 08:52

animated-circle
Д-р Емил Костадинов и д-р Веселин Люцканов – хирурзи в болница „Надежда“, като редовни членове на European Hernia Society (EHS), участваха в един от големите форуми за херниална хирургия – 46-та годишната конференция на EHS.
Конференцията е едно от най-значимите събития в областта и обсъжда последните новости в хирургичните техники и материали от света на херниите. Както се казва в слогана на конференцията „Out of the box“!
Регистрирани бяха над 1500 участници от целия свят (САЩ, Бразилия, Австралия, Индия, Китай и разбира се цяла Европа).
Сред лекторите бяха редица херниални хирурзи, определящи съвременните тенденции и посока на развитие на херниологията.
Болница „Надежда“ винаги следи всички най-нови тенденции в лечението на различните заболявания, участва в конференции и конгреси по света, а специалистите й непрестанно се развиват.
Д-р Костадинов и д-р Люцканов са сред водещите хирурзи у нас с опит в прилагането на последните световни новости и успешни практики при хернии при жени, бременност, диастази, превенция на усложненията, нови платна и материали и др..
 
 
Костадинов Люцканов
Костадинов Люцканов
Костадинов Люцканов
Костадинов Люцканов

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow