img

Новини

Когато Любовта срещне Надеждата

Две предложения за брак само за ден се случиха в залата за изписване на новородените в МБАЛ „Надежда“.

23.04.2024 | 13:00

animated-circle

Болница „Надежда“ е място, в което се ражда Живот. Той прави Любовта още по-силна и повлича след себе си водопад от щастливи моменти.

В рамките само на ден, тук две прекрасни двойки прегърнаха новородените си деца и официално поставиха началото на своя семеен живот. Изписването на техните бебенца беше перфектният момент, който и двамата татковци избраха, за да предложат брак на любимите си жени. Единият годеж се случи на 19-и март, а другият на 20-и в залата за изписване на новородени на болница „Надежда“.

Благодарни сме, че ни направиха свидетели на тези щастливи мигове. Благодарни сме, че тук отпразнуваха любовта си и избраха „Надежда“, за да посрещнат своите деца. И че вече сме част от семейната история на Бианка и Теодор, и на Виктория и Александър.

Вижте какво ни споделиха те: 

Историята на Бианка и Теодор: "Беше любов от пръв поглед"
  • Предложението:

Ние сме Бианка и Теодор и сме заедно от 10 години. Нашето прекрасно детенце Алина се роди на 16.03.2024г. в 02:23 часа, като тя е едно много сладко и обичано момиченце.

Предложението за брак, което Теодор реши да направи, се случи на 19.03.2024 г., когато беше и нашето изписване.

Беше изключително неочаквана, но много приятна и запомняща се изненада!

  • Историята:

Нашето запознанство беше през лятото на 2014-та година и беше любов от пръв поглед.

Запознахме се чрез общи познати и от момента, в който се видяхме, станахме неразделни. Преживяли сме много неща заедно, както хубави, така и не толкова хубави, но когато любовта е истинска тя преминава през всичко!

Чувството да преживееш различни житейски ситуации с един човек и да израстнете заедно е уникално и го пожелаваме на всички двойки! А когато създадете и живот, който да остане след Вас – това вече е безценно!

Обичайте се, няма нищо по прекрасно от това!

Предложение за брак в болница Надежда - изписване на една от двойките
  • Срещата с болница “Надежда”:

Срещата ни с болница „Надежда“ не беше никак случайна. Един страхотен лекар и професионалист ни приветства в този така важен за нас момент и това е д-р Филип Тофик. Каквото и да кажем за него ще бъде малко!

През цялото това приключение той беше плътно до нас, като ни беше отговорено на всеки един въпрос по най-правилния, отговорен и коректен начин.

Пожелаваме си да има повече млади специалисти като него, които да сбъдват мечти!

  • Годеж в залата за изписване на бебета:

Решихме да се сгодим в МБАЛ „Надежда“ на изписването на нашето детенце, защото за нас това беше един истински специален момент. И защо да не го направим още по-специален?!

Всичките ни най-близки хора бяха с нас и това ще остане едно незабравимо и неповторимо преживяване за всички!

  • Сватбата:

Планираме сватбата да бъде лятото на 2025-а година, като за момента сме решили да се съсредоточим върху отглеждането на нашето детенце.

Занапред си пожелаваме здраве, щастие и благоденствие! Надяваме се, да се раждат все повече дечица и хората да се обичат и уважават взаимно, защото уважението и любовта вървят ръка за ръка.

Историята на Виктория и Александър: "В нашия случай всичко започна и завърши на едно място - болница "Надежда""
  • Историята:

С човека до мен, бъдещият ми съпруг, сме заедно от 5 години.  Учили сме в една гимназия, но срещата ни се случи години по-късно, попадайки в обща компания.

Запознанството ни и първото посещение в болница „Надежда“ се случиха в доста сходен период през 2019 г.

Посетих болницата за второ мнение на поставена диагноза – ендометриоза на яйчник. Благодарна съм, че диагнозата не се потвърди, но опитното око на специалист от болница „Надежда“ предположи проблем с маточните тръби.

Имах изцяло подкрепата на мъжа ми по време на прегледа и започна психическата подготовка и за двама ни, че по всяка вероятност, един ден ще се наложи да забременея асистирано.

Четири години по-късно, в средата на 2023-та, осъществихме замразен трансфер на един ембрион и на 17-и март 2024 бебе Алек се роди естествено, разбира се, в болница Надежда.

Безкрайно сме признателни на д-р Стела Чапанова – един уникален човек и страхотен специалист, с когото извървяхме заедно пътя ин витро, както и на целия екип на болница „Надежда“!

Предложение за брак в болница "Надежда" - една от двойките, които се сгодиха тук
  • Годеж в залата за изписване на новородени:

Решението и идеята за годежа ни в болницата на изписването след раждането е изцяло на мъжа ми.

В разговор след това, той ми сподели, че е видял символика в това да направи предложението в „Надежда“, където всичко започна със зачеването на нашето дете, пътят, през който преминахме и завърши с раждането му.

Годежът е началото на едно семейство, а рожбата придава цялост на семейството. В нашия случай всичко започна и завърши на едно място – болница „Надежда“.

  • Сватбата:

Приготовленията за сватба все още са на заден план, тъй като за момента ще сме фокусирани върху приключението „Рдителство“.

И двамата имаме доста идеи, но всички те излизат от рамките на стандартните сватби. По всяка вероятност ще ни отнеме доста време да се спрем на точно определена , както и да я изпълним. Във всички случаи обаче, ще дойде времето и на сватбата.

За сега си пожелаваме да сме здрави – детето ни, ние и всички наши близки хора, които за късмет успяха да споделят уникалните емоции от изписването ни с нас!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow