img

Още теми

Стягане на тазовото дъно

Неинвазивен уред за стягане на мускулите на тазовото дъно, профилактика на инконтиненция и засилване на сексуалната чувствителност. 28 минути = 11 000 кегела!

08.09.2021 | 00:00

animated-circle

Седни и се стегни!

Стягане на мускулите на тазовото дъно, профилактика на инконтиненция и засилване на сексуалната чувствителност.

НЕИНВАЗИВЕН ПОДХОД | С ДРЕХИ | БЕЗ МЕДИКАМЕНТИ | БЕЗ БОЛКА
1 ТЕРАПИЯ – 28 МИНУТИ = 11 000 КЕГЕЛ СТЯГАНИЯ!!!
3 ИЛИ 6 ТЕРАПИИ.

Мускулите на тазовото дъно поддържат органите в малкия таз, контролират задържането на урина и играят особено важна роля за адекватното възбуждане и оргазъм. След раждане, с процеса на стареене или по време на менопауза, тези мускули отслабват и не могат да осигурят достатъчна поддръжка на тазовите органи и контрол върху пикочния мехур, както и достатъчна активност, която е необходима за фрикцията на вагиналните мускули или притока на кръв. По този начин се получава неволно изпускане на урина и се потиска потенциалът за постигане на оргазъм.
Уредът BTL Emsel­la влияе положително върху интимното здраве и сексуалните функции на жените. Един напълно новаторски неинвазивен подход за терапия на мускулите на тазовото дъно е технологията за високоинтензивна фокусирана електромагнитна терапия (HIFEM), която провокира контракции. Прониква в дълбочина до 10 см. в областта на тазовото дъно, където индуцира супрамаксимални и независими от мозъка контракции с висока скорост на повторяемост.
Препоръчва се след раждане за стягане на тазовото дъно, за превенция на инконтиненцията, за борба с налична инконтиненция, при отслабнали тазови мускули и свличане в резултат на стареене и менопауза, при ограничена възбуда, невъзможност или затруднение за достигане на оргазъм и засилващи се болки по време на половия акт, при еректилна дисфункция и хронични простатити.

Терапевтичният протокол включва шест терапии, разпределени два пъти седмично, като една сесия има продължителност от 28 минути. Профилактичният протокол след раждане включва три терапии, като при посещенията можете да дойдете с Вашето дете в количка.
Противопоказания: бременни пациентки, жени с метални импланти, тумори, проблеми с кръвосъсирването, вагинални инфекции.

– Emsella проба – 1 терапия – 150 лв.Пакет Emsella – профилактика след раждане“
– 3 терапии: 390 лв.
– Стандартен пакет Emsella* – 6 терапии: 675 лв.
– Интензивен пакет Emsella* – 9 терапии: 855 лв.

*След края на стандартен или интензивен пакет провеждаме контролен преглед при акушер-гинеколог за жените или уролог за мъжете.

Препоръчително е преди започване на процедурата да се консултирате с Вашия акушер-гинеколог за подходящия за Вас пакет.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow