Курс по медикаментозен и хирургичен аборт

тренинг програми

Курс по медикаментозен и хирургичен аборт

На 6.07.2024 г. в болница „Надежда“ ще се проведе еднодневен курс с практически упражнения за млади специалисти и специализанти по акушерство и гинекология. Лектори ще бъдат водещи европейски експерти, които ще представят най-важното за безопасния аборт – д-р Фиала (Австрия), д-р Андреева (Великобритания) и д-р Цветков от болница „Надежда“.

badge

В този еднодневен курс за млади специалисти и специализанти по АГ, водещи европейски експерти ще представят най-важното за безопасния аборт.    Д-р Фиала (Австрия), д-р Андреева (Великобритания) и д-р Цветков от болница „Надежда“ ще разяснят предимствата и недостатъците на хирургичния и медикаментозния аборт, с акцент върху практиката. Ще бъдат разгледани препоръките и добрите практики при ранен и при късен аборт (втори триместър).

  • Курсът включва и практически упражнения.
  • Работен език – английски.
  • Такса участие: 60,00 лв. с вкл. ДДС

След приключване на обучението всеки участник получава сертификат от МБАЛ „Надежда“.

Лектори

Д-р Кристиан Фиала, дм /  Christian Fiala, MD, PhD (Gynmed Clinic for Abortion and Family Planning, Vienna, Austria) – специалист акушер-гинеколог, мосновател и ръководител на клиника за безопасен аборт Гинмед – първото лечебно заведение в Австрия, въвело медикаментозния аборт; създател на Музея на аборта и контрацепцията; предишен секретар и член на борда на Международната асоциация по контрацепция и безопасен аборт; застъпник за правото на аборт като основно право, защитено в ЕС.

Д-р Андриана Андреева, дм / Andriana Andreeva, MD, PhD  (British Pregnancy Advisory Service, London, UK) – специалист акушер-гинеколог, с дългогодишен опит в безопасния аборт в България и Обединеното кралство; докторска дисертация на тема безопасен аборт във втори триместър; консултант и медицински директор на клиника към най-голямата британска неправителствена организация за безопасен аборт BPAS.

Д-р Димитър Цветков / Dimitar Cvetkov, MD (МБАЛ Надежда, София) – специалист по репродуктивна медицина и минимално инвазивна гинекологична хирургия, член на борда на Международната федерация по контрацепция и безопасен аборт,  основател и председател на Българската асоциация по контрацепция и безопасен аборт.

Програма

medical vs surgical abortion 06Jul2024 Program

С любезната подкрепа на Новус Фарма.

Условия за участие в курса

Записването става онлайн, чрез попълване на формата по-долу. При изчерпване на местата формата ще се затвори автоматично и можете да следите тази страница за следващите дати, които ще обявим.

 

Плащането трябва да се извърши до 3 работни дни от подаване на заявката за участие на следната банкова сметка:

МБАЛ за женско здраве Надежда ООД

IBAN: BG51UNCR70001520695797, BIC CODE: UNCRBGSF

УниКредит Булбанк АД

Основание за плащане: Участие в курс по медикаментозен и хирургичен аборт, трите имена на участника.

Ще получите фактурата на e-mail адреса, който сте посочили в заявката, както и пълна програма за деня на курса.

 

В случай че плащането не постъпи до 3 работни дни, заявката ще бъде анулирана и мястото ще се освободи за друг желаещ.

 

С извършване на плащането Вие потвърждавате окончателно Вашето желание за участие в настоящия курс.

 

При невъзможност да присъствате, плащането не може да бъде върнато. Имате право да преотстъпите курса на друго лице, като за целта е необходимо да ни информирате на [email protected].

Общи данни

Моля, въведете трите си имена на латиница по лична карта.

Вижте още

Репродуктивна медицина
Пренатална медицина
Проследяване на бременност
Родилно отделение
Неонатология
Медицинска онкология
scroll-top-custom-arrow