ЗА НАС

За МБАЛ "Надежда"

 

Ние сме отбор мечтатели, които не се плашат от предизвикателствата – нямаше как да искаме да споделяме най-щастливите мигове на зачеването и раждането или най-тревожните за Вашето здраве или това на Вашите близки, без да сме готови да бъдем до Вас и семейството Ви в моментите на изпитание.

 

 

badge

01

Мисия

Съградихме „Надежда“ не просто като болница, а като място с мисия – да дадем на Вас и хората, които обичате, най-пълноценната грижа, която заслужавате!

02

Управление

Създател на МБАЛ „Надежда“ е д-р Георги Стаменов, а административният ѝ директор е д-р Анелия Рачева. Със съвместни усилия те утвърждават „Надежда“ като лидер в грижата за женското здраве.

 

 

03

Медицински услуги

Болница „Надежда“ не спира да расте, за да отговори на  потребностите на своите пациенти и да бъде винаги до тях, когато се нуждаят от качествена здравна грижа – от раждането, през детските и тинейджърските години, през копнежа за дете и бременността до зрелите години на живота.

04

Награди и постижения

През годините ръководството и специалистите на „Надежда“ намериха признание в редица престижни класации. Сред постиженията на екипа е и международната акредитация на „Надежда“ за обучение на специализанти по АГ от цяла Европа.

Вижте още

Репродуктивна медицина
Пренатална медицина
Проследяване на бременност
Родилно отделение
Неонатология
Медицинска онкология

Още по темата

scroll-top-custom-arrow