ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА"

Надежда в мола

МБАЛ „Надежда“ се разрасна. На 19 октомври 2020 г. в Paradise Center отвори врати новият медицински център „Надежда“, част от болницата.

badge

Медицински център „Надежда“ отвори врати на 19 октомври 2020 г. в Paradise center

МБАЛ „Надежда“ се разрасна! На 19 октомври 2020 г. в Paradise Center отвори врати новият медицински център „Надежда“, част от болницата.

 

„Нашето лечебно заведение непрестанно полага усилия да работи в посока развитие на отличаващо се качествено здравеопазване. Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение.“, сподели д-р Георги Стаменов, основател на МБАЛ „Надежда“ и водещ репродуктивен специалист.

 

Предлагането на медицински грижи в големите търговски обекти по света е вече обичайна практика. За България подобен подход е новост, но екипът на МБАЛ „Надежда“ е убеден в успеха.

Специалистите на МБАЛ „Надежда“, сред които десетки нови, вярват в новото начинание и консултират както в основната сграда на болницата, така и в медицинския център.

 

Независимо от предизвикателствата на COVID-кризата успяхме да реализираме проекта „Надежда в мола“. Така, образно казано, ние отидохме при пациентите си, които са работещи и заети хора и често не успяват да стигнат до болницата. Дадохме им възможност да се консултират на достъпно и удобно място, като го съчетаят с пазаруване, посещение в банка, среща с приятели за кафе или вечеря.

Центърът се намира на последния етаж, където няма търговски обекти. До него може да се стигне директно с асансьор от подземните нива на паркинга без необходимост да се преминава през търговския център. Наличната на място лаборатория позволява бърза и точна диагностика.

 

За заетите майки и татковци центърът предоставя различни пакети за детска грижа – както за новородени, така и за подготовка на децата за детска градина и училище. В центъра малките ни пациентите ще попаднат в модерна и уютна обстановка, отделени от възрастните посетители в специална пъстра и весела детска чакалня.

Продължаваме нататък с още повече сила и енергия. Независимо от пандемията. Независимо от ограниченията. Със сърце и душа. За да преборим страха и да се върнем при хората.

Работно време:

Понеделник – Събота: 8:30 – 20:30 ч.

Неделя: 8:30 – 14:00 ч.

Галерия

Видео за създаването на МЦ "Надежда"

Вижте още

Детски лекари в МЦ "Надежда"
Детски консултации в МЦ "Надежда"
scroll-top-custom-arrow